Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Στόλισμα σχολικου διαδρόμου

το στόλισμα του σχολικού διαδρόμου έγινε στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος , μέρος του προγράμματος comenius με θέμα 'what's (g)ro(w)ing on' που συμμετέχει το 4ο δημοτικό σχολείο Τυρνάβου. Στην εργασία συμμετείχαν όλοι οι μαθητές/τριες του σχολείου.







Με απλές ζωγραφιές και πολύ φαντασία δημιουργούμε ένα όμορφο σχολικό περιβάλλον στολίζοντας τους διαδρόμους του σχολειου, δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο κολάζ με τη συμμετοχή όλων των παιδιών του σχολείου.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο


Χρησιμοποιώντας τις παλάμες μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.το συγκεκριμένο δέντρο είναι κατασκευή από όλες τις τάξεις του 4ου δημοτικού σχολείου Τυρνάβου.

Αγιος Βασίλης

με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο μπορούμε να μετατρεψουμε την παλάμη μας σε Άγιο Βασίλη.

Ένα δέντρο διαφορετικό από τα άλλα







Δάσος 3D.


Πως μπορούμε να μετατρέψουμε ένα απλό χαρτόκουτο σε ένα δάσος 3D.Ζωγραφίζουμε δέντρα, θάμνους,λουλούδια και ότι άλλο θέλουμε να βάλουμε στην κατασκευή μας, σε απλό χαρτί.στη συνέχεια τα κολλάμε σε χαρτόνι και τα κόβουμε και τα κολλάμε στα σημεία που θέλουμε.στη συνέχεια ζωγραφίζουμε το υπόλοιπο τοπίο το οποίο το κολλάμε στο εσωτερικό του κουτιού.Το μικρό μας δάσος είναι έτοιμο.